Street Art – Not Vandalism (March 2017)
16/02/2017
EVS Experiences from the Volunteers from Turkey and Portugal (16x02x2017)
19/02/2017

Video Editing Workshop

 

Приклучете се на оваа работилница и научете нешто повеќе за видео едитирањето како и некои корисни совети!!!

Настанот ќе се реализира на англиски јазик.
Дата: 16.02.2017
Време: 20:30
Место: х.Трефф (конференциска сала)