16/02/2017

Video Editing Workshop

  Приклучете се на оваа работилница и научете нешто повеќе за видео едитирањето како и некои корисни совети!!! Настанот ќе се реализира на англиски јазик. Дата: […]
27/03/2017

EVS – Volunteering Possibilities

1.Together Macedonia   Together Macedonia is a non-political, non-profit making youth organization created by young people leading an active social life, believing in cross-European co-operation and […]
16/05/2017

Oбука за Работа со Mлади

На 11 и 12 Мај 2017 во Скопје се одржа обука за Работа со млади од локалната заедница од страна на Мировен Корпус Македонија. На обуката […]